Klachten

Psychische klachten kunnen per persoon heel verschillend zijn, maar soms kunnen ze zo aanwezig zijn dat ze je dagelijks leven beïnvloeden. Het kan er zelfs voor zorgen dat jij, of je kind, minder plezier in het leven ervaart. Het zorgt ervoor dat je je somber, angstig, gespannen of verward gaat voelen. Wij kunnen je daarbij helpen. Wij bieden persoonlijk afgestemde psychische zorg aan mensen van alle leeftijden en hun omgeving.

Op deze pagina vind je meer informatie over de klachten die wij bij YouSense behandelen. Wil je één van onze behandelaren spreken?

Welke klachten behandelen wij?

Wellicht ervaar jij of je kind overmatig veel angst of vind je het lastig om om te gaan met de rouwverwerking na het verliezen van een dierbaar persoon. Ook kinderen kunnen met moeilijkheden rondlopen zoals somberheid, boosheid, moeilijkheden op school of gedragsproblemen.

Het kan zelfs zo zijn dat je niet goed weet waar je precies meeloopt. Je voelt dat er iets speelt, hebt er last van, maar kan het niet concreet benoemen.

Behandelingen

Onze werkwijze bij klachten behandelen

Wij helpen je graag met het behandelen van je klachten. Bij onze behandelingen maken we ook gebruik van innovatieve digitale middelen. Dit zorgt ervoor dat onze zorg nóg dichterbij en toegankelijker is. Indien nodig bieden we outreachende zorg.

We behandelen altijd vanuit wederzijds respect. We gaan het contact met elkaar van mens tot mens aan. Daarbij vinden wij het belangrijk dat iedereen bij de behandelingen de eigen regie en autonomie behoudt. We denken en handelen out of the box en er is dan ook ruimte om buiten de gebaande paden te gaan.

Wil je meer weten over onze behandelingen? Bezoek dan deze pagina: behandelingen.

Ook kun je contact opnemen met Miranda Tong Sang door te bellen naar 06-44 25 07 25 of te mailen naar miranda@yousense.nl.