Terug naar over ons

Aanwezig: maandag, woensdag, donderdag en vrijdag

AGB-code: 90117394

BIG-registratienummer:

Psychomotorisch Therapeut

Mardi Banning

Mardi werkt als psychomotorisch therapeut en heeft haar passie voor het vak gevonden in de geestelijke gezondheidszorg. Ze straalt kalmte uit en heeft een empathische, eerlijke en geduldige benadering, waardoor anderen zich snel op hun gemak voelen bij haar. Mardi heeft oog voor detail en kan daardoor het gedrag dat zij observeert goed analyseren en interpreteren. Het is voor haar belangrijk dat de ander zich gezien voelt en vanuit een open houding wordt benaderd.

Ze heeft de bacheloropleiding tot psychomotorisch therapeut afgerond aan de Hogeschool Windesheim, waarbij ze tijdens haar studie de kans heeft gekregen om met verschillende doelgroepen te werken. Graag gaat ze samen met de cliënten aan de slag om het beloop van de klachten in kaart te brengen. Ze geeft cliënten zelfinzichten aan de hand van ervaringen en vindt het vooral belangrijk dat cliënten door middel van gedragsverandering verbeteringen zien in hun dagelijks leven.

Om haar deskundigheid te vergroten is ze vastberaden zich regelmatig bij te scholen en nascholing te volgen in de vorm van een master. Ze kijkt ernaar uit om nieuwe kennis op te doen en deze toe te passen in haar werk.

Mardi is lid van de erkende beroepsvereniging NVPMT.