Terug naar over ons

Aanwezig: maandag, dinsdag, donderdag (oneven weken), of vrijdag (even weken)

AGB-code:

BIG-registratienummer:

Caroline de Roo-Haanstra

Caroline werkt als systeemtherapeut bij YouSense. Ze werkt al ruim 20 jaar met ouders en kinderen zowel binnen de kinderpsychiatrie alsmede binnen de jeugdhulp. Ze omschrijft het werken met de gezinnen als het mooiste wat er is en tegelijkertijd is het uitdagend en geeft het haar veel energie als zij ziet dat gezinnen of relaties ten goede veranderen. 

Voor Caroline is het belangrijk dat de patronen en relaties onderzocht worden en dat gezinsleden begrijpen waarom het gaat zoals het gaat. Om vervolgens tot een gezamenlijke veranderwens te komen.  

Naast het volgen van de opleiding tot systeemtherapeut, heeft zij zich verder ontwikkeld en verschillende cursussen gevolgd, o.a de EFT/EFFT (relatie/gezinstherapie), trauma en systeemtherapie, geweldloos verzet, (ou/gezins) schematherapie, mst, een taal erbij en de Yucell methode. 

Caroline zoekt naar veerkracht en mogelijkheden, maar ziet de ingewikkeldheid en kan deze ook bespreekbaar maken. Herstel en verbinding zijn belangrijke thema’s voor haar binnen het werken met gezinnen. 

Caroline is NVRG en SKJ geregistreerd.