Terug naar over ons

Aanwezig: maandag t/m vrijdag

AGB-code: zie behandelaren

BIG-registratienummer: zie behandelaren

YouSense start samenwerking met Prakt-YKO

Wij zijn een mooie samenwerking gestart met Iris Hommersom. Iris is al 20 jaar werkzaam binnen de reguliere kinder- en jeugdpsychiatrie. Daarnaast heeft zij in verschillende grote GGZ instellingen met kinderen/ jeugdigen (0-23 jaar) en hun ouder(s) gewerkt.  Ze is werkzaam als orthopedagoog, GZ-psycholoog, Infant Mental Health-specialist en in opleiding tot systeemtherapeut.

,,Deze samenwerking wordt gekenmerkt door wederzijds vertrouwen op elkaars expertise en deskundigheid. Wij zien Praktyko in de persoon van Iris als een belangrijke toevoeging voor onze cliënten en het aanbod dat wij hebben, waarmee we onze zorg blijvend systemisch, persoonlijk afgestemd en van mens tot mens kunnen inrichten.
Met het betrekken van PraktyKo aan onze organisatie voegen we een betrouwbare, ervaren en kundige collega toe die vanuit dezelfde visie en werkwijze werkt als YouSense”, aldus Miranda Tong Sang, Eigenaresse YouSense.
Iris Hommerson is eveneens verheugd met deze samenwerking. ,,Als ik vanuit mijzelf spreek, heb ik de samenwerking opgezocht met YouSense omdat we vanuit dezelfde visie werken, onze krachten zo kunnen bundelen en gebruik kunnen maken van elkaars expertise. Zo is het ook fijn om samen te werken met een betrouwbare partij en dat indien nodig  mijn cliënten “blind” toevertrouwd kunnen worden aan Yousense (o.a. vanuit werkwijze en visie).
Wat de cliënten van Yousense hier aan hebben, is dat ik een bijdrage kan leveren aan het inkorten van de wachtlijst en dus mensen eerder in zorg kunnen komen. Daarbij worden ze bij mij ook op laagdrempelige, persoonlijke wijze bediend in hun hulpvraag.” aldus Iris.

 

Behandelmethode Kop Op Ouders vernieuwd!

In Nederland voeden meer dan 400.000 ouders met psychische en/of verslavingsproblemen hun kinderen op. Ruim 14 jaar geleden ontwikkelde het Trimbos-instituut KopOpOuders.nl, een website met opvoedondersteuning voor deze ouders en hun partners. Afgelopen maanden is er hard gewerkt aan bijvoorbeeld het herschrijven van de tekst op de website, in een nauwe samenwerking met (zorg)professionals en ouders zelf. Voor het updaten van de website is er nauw samengewerkt met (zorg)professionals en ouders zelf.

 

 

YouSense opent Nieuwe locatie

Afgelopen week hebben wij onze splinternieuwe locatie in Aalsmeer op de Jac. P. Thijsselaan geopend. In deze ruim opgezette kleurrijke vestiging hebben we inmiddels de eerste cliënten al mogen verwelkomen.

De praktijk is o.a. voorzien van een goed ingerichte spelruimte voor kinderen en een gezinskamer.