De lockdown had impact

Dochter met angst

Afgelopen december kreeg onze dochter acuut last van angstklachten. Deze werden ineens heftiger tijdens de laatste lockdown. YouSense begreep dat wij snel hulp nodig hadden en regelde zsm een online kennismaking. Het contact vanaf de eerste dag was zeer prettig en voelde heel vertrouwd. Heel belangrijk voor onze dochter maar ook zeker voor ons als ouders. Wij voelden gelijk aan dat ze in goede handen was. Na een paar sessies merkten wij al een duidelijk verschil in haar gedrag. Wij ervaarden Yousense als een professionele partij met een warm hart.

Moeder van M (14 jaar)

Onze behandelaren

Anne-Claire (17)

Anne Claire is een jong meisje dat haar behandeling zojuist heeft afgerond.

,,Je kan echt voor alles bij YouSense terecht! Ik vertrouwde ze meteen. Dat kwam eigenlijk omdat ik echt kon merken dat ze altijd met mij mee wilden denken, en dat ik met ieder probleem bij ze kon aankloppen. Het contact was echt super fijn!”

 

Vader van Jaap (17)

,,Vanaf het begin is het contact met YouSense heel prettig geweest. Ik had direct het gevoel dat mijn vraag goed gehoord werd en er werd adequaat ingespeeld op de zorgvraag die we hadden voor onze zoon.”

“We vinden YouSense prettig doordat het een kleinschalige instelling is waardoor je je op je gemak voelt en gezien wordt. Persoonlijke benadering. Niet afstandelijk. Echt contact. Gelijkwaardigheid. (Koffie is trouwens niet lekker!)

Het is dichtbij ons woonhuis, je kan er parkeren voor de deur.

Onze zoon heeft de gesprekken met de behandelaar als prettig ervaren. Hij heeft vrijuit gesproken en veel dingen over zichzelf kunnen vertellen in de 1 op 1 gesprekken.”

 

Opmerking YouSense: bedankt voor de mooie review! Het schenken van de allerlekkerste koffie is inderdaad niet ons vak, maar daar gaan we werk van maken!

 

Inge (moeder van Tim (7)

,,Ik heb dankzij YouSense geleerd dat als je je open stelt, ze je echt kunnen helpen. Nu het traject met Tim is afgesloten realiseer ik mij dat ze het probleem écht hebben opgelost.”