Rouwverwerking

Rouw is afscheid nemen na een ingrijpend verlies. Niet alleen de dood van een geliefde, maar ook het verbreken van een relatie, verlies van werk, vriendschap, gezondheid, levensfase zijn indringende verliezen waarover gerouwd wordt. Wanneer mensen iemand verliezen die belangrijk voor hen is, dan verandert er iets in hun leven. De wereld ziet er anders uit, niets lijkt meer hetzelfde. Je moet een nieuwe balans vinden in je leven.

Rouw is iets waar je doorheen moet. Soms kan het heel moeilijk zijn om de gevoelens van verdriet echt door te maken. Als het rouwproces moeilijk verloopt dan kan dat tot klachten leiden. Sommige dingen maken dat het rouwproces moeilijker kan verlopen: geen afscheid hebben kunnen nemen van je dierbare, het verlies van een kind, een beperkt sociaal netwerk of een problematische relatie met de overledene. YouSense kan jou helpen in het omgaan met jouw gevoelens van verdriet en rouw zodat jouw rouwproces weer op gang kan komen.

Meer informatie over de behandeling van vastgelopen rouw?

Wil je meer informatie over behandeling van vastgelopen rouw? Bel dan Miranda Tong Sang op 0297 – 267101 of mail je contactgegevens naar: info@yousense.nl

Benieuwd naar onze behandelaren? Daarvoor verwijzen we je graag naar de pagina: behandelaren.