Terug naar over ons

Aanwezig: dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag, locatie Aalsmeer

AGB-code: 94-009731

BIG-registratienummer: 29918922025

Klinisch Psycholoog-Psychotherapeut, supervisor & cognitief gedragstherapeut VGCt, EMDR Europe Practitioner

Miranda Tong Sang

Miranda is sinds kleins af aan al bijzonder geïnteresseerd in mensen en verschillende culturen. Miranda kijkt positief kritisch naar het leven, is open-minded, (ver)oordeelt niet, heeft een enthousiaste en motiverende persoonlijkheid en met haar gezonde dosis humor legt zij snel contact met mensen. Miranda’s expertise ligt in het behandelen van gedragsproblemen, emotieregulatieproblemen en traumagerelateerde klachten. Zij is o.a. cognitief gedragstherapeut, gezinstherapeut, ouderbegeleider en traumatherapeut (o.a. EMDR en TF-CBT). Zij behandelt zowel kinderen als volwassenen.

Miranda is afgestudeerd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam, waar ze kinder- en jeugdpsychologie en criminologie studeerde. Ze heeft sindsdien gewerkt als behandelaar, trainer en diagnostisch onderzoeker in de jeugdzorg en gespecialiseerde kinder- en jeugdpsychiatrie. Het kunnen bieden van succesvolle behandeling, toegespitst op de cliënt, is voor haar een belangrijke motivatie geweest om in 2014 haar praktijk te openen. Inmiddels is deze praktijk uitgegroeid tot een organisatie met een multidisciplinair team.

Daarnaast heeft zij veel ervaring met het geven van groepstrainingen gericht op agressieregulatie en sociale vaardigheden en het verrichten van uitgebreid psychodiagnostisch onderzoek. Naast haar klinische werkzaamheden geeft zij les binnen de opleiding tot GZ-psycholoog en cognitief gedragstherapeut en superviseert zij opleidelingen.

Miranda is lid van de beroepsvereniging voor psychologen (NIP), de vereniging voor gedrags- en cognitieve therapie (VGCt), de Nederlandse vereniging voor GZ-psychologen en haar specialismen (NVGZP) en Vereniging EMDR Nederland (VEN).