Terug naar over ons

Aanwezig: dinsdag en donderdag, locatie Amstelveen

AGB-code: 94-015242

BIG-registratienummer: 89050559125

GZ-psycholoog en EMDR-therapeut

Welmoet Bos

Welmoet heeft na haar studie orthopedagogiek aan de Vrije Universiteit in Amsterdam 25 jaar in de kinder- en jeugdpsychiatrie gewerkt waar zij tevens is opgeleid als GZ-psycholoog. Mede vanuit de behoefte naar meer professionele vrijheid is ze in 2015 voor zichzelf begonnen. 

Sinds 2018 werkt zij daarnaast met veel plezier voor MindWorkx, de voorloper van YouSense, waar ze enthousiast is geraakt door de meer systemische benadering. Dit biedt haar nieuwe uitdagingen en vooral ook behandelmogelijkheden. Welmoet biedt individuele therapie en ouder-/systeembegeleiding en is behoorlijk ‘allround’ qua ervaring. Haar expertise ligt op het gebied van angst- en stemmingsproblemen en traumagerelateerde klachten. 

Welmoet heeft na haar studie orthopedagogiek aan de Vrije Universiteit in Amsterdam 25 jaar in de kinder- en jeugdpsychiatrie gewerkt waar zij tevens is opgeleid als GZ-psycholoog. Welmoet biedt individuele therapie en ouder-/systeembegeleiding en is ‘allround’ qua ervaring. Haar expertise ligt op het gebied van angst- en stemmingsproblemen en traumagerelateerde klachten. Welmoet werkt oplossingsgericht, maakt gebruik van o.a. cognitieve gedragstherapie en is EMDR-therapeut. Haar affiniteit ligt bij jongeren en (jong)volwassenen.

Welmoet werkt oplossingsgericht, maakt gebruik van o.a. cognitieve gedragstherapie en is EMDR therapeut. Haar affiniteit ligt bij jongeren en (jong)volwassenen.