Terug naar over ons

Aanwezig: maandag t/m vrijdag (met uitzonderingen)

AGB-code: 9411209

BIG-registratienummer:

basispsycholoog

Priscilla Veen

Priscilla werkt als basispsycholoog, maar heeft altijd een brede interesse gehad. Wat daarin een constante factor is, is het bezig zijn met mensen. Na een bachelor Pedagogische Wetenschappen, is zij de master Klinische Ontwikkelingspsychologie gaan doen. Zodoende is Priscilla psycholoog, maar met een achtergrond in de ontwikkeling van het kind met een brede, systemische kijk. Door haar open houding, maakt zij oprecht contact. Ook is zij gericht op de kwaliteiten en krachten, en hoe deze in te zetten om doelen te bereiken.

Priscilla is in 2018 begonnen met werken in een jeugdkliniek voor jongeren met verslaving en gedragsproblemen. Eerst als werkervaringsplek en daarna als behandelaar. Deze plek heeft haar veel geleerd over het vakgebied en over zichzelf, door de verscheidenheid aan problematiek en de werkwijze: werken vanuit vertrouwen en warme confrontatie. Daarna is zij een jaar werkzaam geweest als POH-GGZ jeugd en heeft zij een half jaar als behandelcoördinator gewerkt in de licht verstandelijkgehandicaptenzorg. Zij merkte meer in contact te willen staan met cliënten en meer te willen groeien in diagnostiek en behandeling.

Priscilla staat geregistreerd in het Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) en zal eind dit jaar gaan starten met de opleiding Cognitieve Gedragstherapie (CGT).