Terug naar over ons

Aanwezig: dinsdag, woensdag, donderdag

AGB-code: 90-104344

BIG-registratienummer: 2904474930

Systeemtherapeut, vaktherapeut en EMDR-therapeut

Esther de Wildt

Esther werkt als systeemtherapeut en haalt haar inspiratie uit oprecht contact, gelijkwaardigheid, samenwerken en aansluiten bij de cliënt. Ze is een warme, eerlijke persoonlijkheid en flexibiliteit, creativiteit en humor zijn voor haar belangrijke waarden.. 

Esther is altijd bezig met ontwikkelen en bijscholen. Voordat ze geregistreerd systeemtherapeut werd, heeft ze opleidingen gevolgd en gewerkt als vaktherapeut beeldend en psychiatrisch verpleegkundige. Zij hanteert een transculturele systeembenadering vanuit haar interesse in diversiteit en andere culturen. Ze is opgeleid in EMDR bij volwassenen en kinderen en volgt een trauma opleiding over vroegkinderlijk trauma, heeft een post-HBO opleiding seksuologie en is geschoold in het Vat van Zelfwaardering.  

In de afgelopen 30 jaar heeft zij ervaring opgedaan in het werken met en behandelen van volwassenen, ouderen en kinderen in de psychiatrie, de jeugdzorg, de vrouwenhulpverlening en met huiselijk geweld in de forensische psychiatrie.

Esther staat ingeschreven bij het Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ), de Nederlandse Vereniging voor Relatie en Gezinstherapie (NVRG) en het register vaktherapie.