Terug naar over ons

Aanwezig: maandag, woensdag, donderdag

AGB-code: 94101334

BIG-registratienummer: 69920732325

GZ Psycholoog & cognitief gedragstherapeut VGCt, Supervisor, EMDR practitioner i.o.

Annemieke Polane

Annemieke is geregistreerd cognitief gedragstherapeut en heeft de supervisoren cursus VGCT afgerond. Ze behandelt zowel kinderen als volwassenen en betrekt daar waar mogelijk het systeem en derde milieu.

Annemieke is afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam, waar ze klinische ontwikkelingspsychologie studeerde. Ze heeft sindsdien gewerkt als psycholoog in de jeugdzorg en gespecialiseerde kinder- en jeugdpsychiatrie. De opleiding tot Gezondheid Zorg psycholoog heeft ze bij GGZ- Centraal voltooid, waarna ze zich verder heeft gespecialiseerd tot cognitief gedragstherapeut en EMDR therapeut. Met enthousiasme werkt ze in een multidisciplinair team waarbij de verschillende disciplines bij elkaar komen om een behandeling op maat, toegespitst op de client te kunnen bieden. Het ervaringsgericht werken en de verschillende vak therapieën ziet zij als een (onmisbare) aanvulling van een behandeling.

Het goed en oprecht contact maken met mensen is vanwaar uit zij werkt. Ze ervaart het dan ook als een voorrecht om dit werk te mogen doen, om samen met de client een behandeltraject aan te gaan. Annemieke’s expertise ligt in het, samen met collega’s, behandelen van ontwikkelingsproblematiek bij kinderen en jongeren, angst, depressie en trauma en andere- gerelateerde klachten.

Naast deze klinische werkzaamheden heeft zij ervaring als Regiebehandelaar en werkbegeleider. Annemieke is lid van de beroepsvereniging voor gedrags- en cognitieve therapie (VGCT)