Online behandelmethodes

Bij YouSense bieden we diverse online behandelmethodes aan, die jou kunnen helpen met jouw hulpvraag. Dit gebeurt met de hulp van begeleidende video’s en uitleg, opdrachten, vragenlijsten voorbeelden uit de praktijk.

Online behandelmethodes van Therapieland

Voor de online behandelmethodes maken wij gebruik van het aanbod van Therapieland. Deze programma’s worden ontwikkeld door een team van gespecialiseerde e-Healthontwikkelaars die samenwerken met experts en ervaringsdeskundigen.

Zo zijn er bijvoorbeeld programma’s voor AD(H)D, autisme, echtscheidingen, sociale angst, faalangst, mindfulness en ontspanning en meer. Het volledige aanbod kun je zien op de website van Therapieland. Het aanbod is er zowel voor kinderen vanaf 6 jaar en hun ouders, als volwassenen.

Tevens maken wij ook gebruik van beeldbellen (videobellen) via Therapieland. Hierdoor kunnen wij veilig en makkelijk op afstand met je bellen. Met slechts één druk op de knop start je het gesprek om te videobellen met jouw behandelaar, zonder dat je extra software of een applicatie moet installeren. 

Meer informatie over online behandelmethodes

Wil je meer informatie over deze online behandelmethodes? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij deze behandelingen met je kunnen bespreken.